top of page
395A8943.JPG

KURSER

Bruduppsättning & Brudstyling

Efter att ha gjort över 100st brudar och bland annat fått mitt arbete publicerat i Sveriges största bröllopsmagasin, känner jag att det är dags att dela med mig utav mina kunskaper. Jag vet precis hur skräckslagen man kan känna sig som frisör inför denna ärofyllda uppgift, och det vill jag råda bot på. 

Halvdag - För dig som har grunderna men behöver en uppfräschning utav dina kunskaper. Genomgång av olika fästen, balans & form. Vikten av korrekt prepp samt val av produkter. 


Heldag - För dig som behöver en fördjupad kunskap där du får chansen att testa på både att arbeta med utfyllnader och extensions. Placering och infästning utav slöja/tiara/smycken samt korrekt val av verktyg och nålar. 


Pris: 

Halvdag à 4tim 2500:-/pers minst 4 deltagare*

Heldag à 7tim 3800:-/pers minst 4 deltagare*


*Paketpris kan erbjudas vid större klasser/grupper

Hållbar färgning

Teasylights, faceframe, moneypiece, foilyage, balayage, lowlights, halo, rootsmudge, rootmelt…termerna och teknikerna är många idag och jag vet att det kan kännas förvirrande. Efter att jag själv utbildat mig till certifierad colorist och lagt ner mycket tid på fördjupning samt specialiserande utbildningar inom färg slår mitt hjärta extra hårt för hållbar hårfärgning.

Halvdag - Detta är kursen för dig som vill knäcka koden till att uppnå det där perfekta Instagram-håret med kunder som kommer tillbaka efter 4-6 månader fortfarande supernöjda med sin hårfärg. 


Heldag - Extra fördjupning med svårare utgångsläge, större kontraster och mer utmaning. Vi går även igenom hur man på bästa sätt fotograferar/filmar och postar sina arbeten. 


Pris: 

Halvdag à 4tim 2250:-/pers minst 4deltagare* 

Heldag à 7tim 3250:-/pers minst 4deltagare* 


*Paketpris kan erbjudas vid större klasser/grupper.


All förfrågan eller bokning av kurser sker via mail under kontakt. Inkluderat i priset ingår även att jag kommer till önskad plats inom Skåne. 

bottom of page